Hoe worden de prijzen weergegeven?
De prijzen worden aangegeven per meter (tenzij anders aangegeven, zoals bij coupons, paneelstoffen en quilt en hobbylapjes!).
Als u van een artikel 1 besteld ontvangt u ook 1 meter.
Als u 1,25 besteld ontvangt u 125 cm. van de stofbreedte van de stof.

Kan ik ook minder dan 1 meter bestellen?
Ja, geen probleem. 
U kunt bij ons vanaf 0,25 m. bestellen. U kunt in de winkelwagen het getal zelf aanpassen in de gewenste hoeveelheid.

Kan ik na het plaatsen van mijn bestelling de bestelling nog aanpassen?
Ja, ook dat is geen probleem. 
Zolang de stoffen nog niet zijn afgeknipt (dit doen we altijd pas na ontvangst van betaling) kunt u, uw bestelling nog aanpassen. In dat geval kunt u de wijzigingen gewoon via de mail (info@stoffennl.nl) doorgeven, wij passen uw bestelling dan voor u aan en sturen u een nieuwe factuur. Geen enkel probleem.

Hoe breed zijn de stoffen?
Staat er niets aangegeven over de breedte van de stof, kan is deze dubbelbreed. Dat wil zeggen tussen de 138 en de 150 cm breed. Is dit anders dan staat het erbij vermeld.
Mocht u het toch exact willen weten, kunt hierover mailen.

De foto is niet zo duidelijk.....
Stof fotograferen is erg lastig, soms lukt het me niet de kleur goed te 'pakken' op scherm. Bovendien is de kleur ook altijd weer afhankelijk van de resolutie van mijn en uw scherm. 
Staat er in de omschrijving een andere omschrijving dan u op het scherm denkt te zien. Stuur er gerust even een mailtje over..... 

Kan ik ook een staaltje ontvangen?
Ja, dit is mogelijk u kunt in dit geval gewoon 5 of 10 cm (net hoe groot u de staal wilt) bestellen. U ontvangt dan een strook over de hele stofbreedte. Zet bij de omschrijving even dat het een staal betreft. Mocht u, als de staal bevalt meerdere meters zou willen bestellen, is het wijs om bij de omschrijving dit ook even aan te geven. (Het zou zonde zijn als u een staal bestelde van stof waar u later 5 meter van wil bestellen, maar waar wij niet voldoende voorraad meer van hebben....)

Hoe hoog zijn de verzendkosten?
De kosten die we berekenen zijn alleen de werkelijk door ons gemaakte verzendkosten. We verzenden via postnl.
Omdat de webwinkel de verzendkosten berekend op basis van het gewicht van de stoffen en hij niet kan zien of iets nog wel of niet door de brievenbus kan, moet u dat bij uw bestelling zelf aangeven. (richtlijn is dat tot ong. max. 2 meter katoen nog door de brievenbus kan....)
Mocht u dit fout hebben ingeschat ontvangt u hierover een mail van ons.
Voor een overzicht van de huidige kosten, klik hier.
Bij bestellingen boven de €50,- euro nemen wij de verzendkosten (bij verzending binnen Nederland) voor onze rekening.

Betaalmogelijkheden :
U kunt bij ons betalen via een bankoverschrijving (aansluitend na uw bestelling ontvangt u een bestelbevestiging met de betaalinformatie), via ideal  of via Paypal (hiervoor heeft u een paylpal account nodig waarvandaan kunt overschrijven. Het paypal account van ons is : moi.mi@hotmail.com). 

Hoe lang duurt het voor ik een bestelling in huis heb?
Zodra uw betaling bij ons is bijgeschreven wordt uw bestelling verzonden, dit gebeurd in de regel nog dezelfde (werk)dag van uw bestelling. Een enkele keer de dag daarna.
Hierbij zijn we natuurlijk afhankelijk van de snelheid waarmee de banken de betalingen verwerken en de snelheid waarmee de post bezorgd wordt. 
Betreft het een spoedbestelling, hou dan uw mail in de gaten zodat we u kunnen bereiken mocht er iets m.b.t. uw bestelling besproken moet worden. Maar u kunt natuurlijk ook altijd uw telefoonnummer invullen, zodat we u kunnen bereiken.

Kan ik de bestelling ook ophalen?
Ja, u kunt uw bestelling ook ophalen, mits de betaling wel gedaan is. Dit omdat we pas de stof afknippen nadat die betaald is.

 
Gratis verzending vanaf 70 euro voor nld.
Betalen kan via : 
              Ideal, 
Bancontact, Giropay of paypal

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN