Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen  
> Prijzen standaard aangegeven per meter.
> Snelle verzending (Let op : op maandag géén verzending!) 
> Hou na uw bestelling uw mail in de gaten, voor het geval we iets moeten overleggen!
 
DMC blik met 35 kleuren mouliné splitgaren
DMC blik met 35 kleuren mouliné splitgaren
43.50

DMC Mouliné splijtgaren is alom bekend om zijn glans, zijdezachte textuur en regelmatige structuur. Splijtgaren is een veelzijdig borduurgaren, omdat de dikte van de borduurdraad naar eigen voorkeur kan worden aangepast.
De 6 draden zijn eenvoudig te scheiden; gebruik 1 draadje voor heel fijn en gedetailleerd borduurwerk of voor het omranden van kleurvlakken, 2 of 3 draden voor iets grovere borduursels of 4, 5 of 6 draden voor nog grover borduurwerk.
Geschikt voor alle soorten borduurwerk en voor elke borduurstof; ideaal voor kruissteek. Het splijtgaren heeft een uitstekende kleurvastheid, is zeer wasbestendig en heeft het OEKO-TEX® Standard 100 keurmerk. DMC Mouliné Spécial is gemaakt van 100% gemerceriseerde katoen, heeft een looplengte van 8 meter per streng en is verkrijgbaar in zeer veel unikleuren en verlopende kleuren.

Deze DMC Mouliné Spécial prestige box bevat 35 kleuren splijtgaren, waarmee DMC in 2017 zijn kleurenassortiment uitbreidde.
De kleuren zijn verdeeld in drie kleurgroepen: Industrial (neutrale grijs- en bruintinten), Zen Garden (rode en pastelkleuren) en Royal (blauwe en paarse tinten).
Van elke kleur is 1 strengetje splijtgaren aanwezig. Verder bevat de doos een borduurpatroon, zodat er meteen met borduren kan worden begonnen.
De borduurboeken DMC Point de croix/Cross-Stitch nr. 01 en 02 (zie art.nr. 15480-22 en 15481-22) bevatten kruissteekmotieven speciaal ontworpen voor dit kleurenpalet.
De goudkleurige blikken doos is 35 x 19 x 2,5cm.

Let op dit artikel wordt met een paar (werk)dagen vertraagd geleverd!


 

Prijzen in onze webwinkel zijn meterprijzen.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN